English
EN
Albanian
ALB
македонски
MK

Мегамед + - радиодијагностика

Високо организирана и професионална радиолошка ординација со тим предводен од 
Др. спец. Ѓорѓи Дамјаноски
врвен неурорадиолог и радиолошки техничари со докажано искуство во областа, повеќе од две децении.

Професионален тим кој особено се истакнува во успешното извршување на интервентни процедури, коилирања на мозочни аневризми, процедури кои се вршат само во истакнати клиники во светот.
Во пријатен и луксузно опремен радиолошки центар, со своите врвни услуги, Мегамед + , ви овозможува извршување на најсложени дијагностички процедури, користејќи најсовремени дијагностички апаратури, неопходни за квалитетна и прецизна дијагностика.

Единствени во Македонија со најсовршен ангиографски апарат со дигитална суптракција, ви овозможуваме дијагностика на крвните садови на мозокот и на целото тело.